over Vinem

Mijn naam is Jan Cremers, eigenaar van Vinem Consult.
Ik ben een zowel commercieel, als technisch denkende manager, zeer pragmatisch denkend en handelend, met een uitermate resultaatgerichte instelling.

Opgeleid als werktuigbouwer heb ik functies bekleed als kwaliteitscontroleur, werkvoorbereider, verkoopmedewerker binnendienst én buitendienst en als verkoopleider heb ik ruime ervaring als lid van een managementteam.

In 1996 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer in de adviesbranche, ooit gestart met een zakelijke partner, de spreekwoordelijke kapiteins op hetzelfde schip. We zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en ieder heeft een eigen weg gezocht.

Ik heb in eerste instantie de wens gehad een groter kantoor op te bouwen en had adviseurs in een vast dienstverband. Van die samenstelling ben ik teruggekomen, omdat de ondernemer in mij veel liever zelf aanpakt dan delegeert.

Uiteindelijk ben ik sinds een jaar of tien heel tevreden met de huidige constellatie waarin ik bewust kies zzp-er te zijn en samenwerk met een zestal andere zelfstandige partners, ieder met hun eigen discipline. We vullen elkaars knowhow aan waar gewenst en zijn in staat grotere projecten samen tot volle tevredenheid van onze klanten aan te pakken.

De klanten die ik mag adviseren zijn niet alleen gevestigd in Nederland, ook bedrijven in Duitsland, Letland, Tunesië, Schotland, Azerbeidzjan, Polen en Rusland mag ik tot m’n klantenkring rekenen. Dat laatste geeft me een trots gevoel, kennelijk weegt de waarde van de adviezen op tegen de extra reiskosten.